Languages

Hero recipes

 

Omrekentabel

back

Om een saus of gerecht te doen lukken, is het van essentieel belang om alle ingrediënten goed te doseren.
U vindt hier een onmisbare tool om omrekeningsfouten te vermijden.
Tip van de chef: aarzel niet uw gerechten te proeven om de smaak en kruiding te controleren alvorens ze op te dienen.

Oventemperatuur

Fahrenheit Graden Celcius Fahrenheit Opmerkingen
T1 0 - 30 85 Stomen
T2 31 - 60 140 Stomen
T3 61 - 90 190 Zacht vuur
T4 91 - 120 250 Zacht vuur
T5 121 - 150 300 Zacht vuur
T6 151 - 180 350 Hard vuur
T7 181 - 210 410 Hard vuur
T8 211 - 240 460 Zeer hard vuur
T9 241 - 270 520 Zeer hard vuur

Enkele te onthouden temperaturen

Thermostaat Graden Celsius Opmerkingen
32°F 0°C Bevroren water (vriespunt)
115°F 46°C Lauw water
130°F 54°C Warm water
212°F 100°C Kokend water
375°F 190°C Frituur