Kruimelpad Home Recepten Champignonsaus Champignonsaus Voorbereiding Leeg Bereiding 15 minuten Recept delen Uitprinten Bereidingswijze 1. Kook de rundsfond in tot de helft. 2. Bak de champignons aan, kruid met peper en blusmet cognac. 3. Voeg de ingekookte rundsfond bij de champignons. 4. Voeg de room toe en kook dit zachtjes tot gewenste dikte. 5. Kruid af met zout en peper. Perfect voor bij je volgende steak-friet! Wim Ballieu Recepten met deze fond 2 uur Stoofvlees Feestmaal 15 minuten Stracciatella soep Feestmaal 1 uur 10 minuten Luikse balletjes Meer recepten Handige tips Ontdek handige kooktips om je culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Leer trucs voor bereidingen, smaakcombinaties en keukenhacks om elke maaltijd tot een succes te maken. Meer tips Geen gerelateerde tips gevonden. Meer tips