Lacroix Beef Bourguignon
Feestmaal

Hapje van gerookte paling, badend in een mousse van mierikswortel

Bereiding
15 minuten
Recept delen Uitprinten

Bereidingswijze

1. Meng de zure room met de mierikswortel.

2. Week de gelatine in een klein deel van de lauwe room, en meng dit onder de room met de mierikswortel en de Lacroix visfond.

3. Klop de rest van de room half op en spatel deze onder de zure room.

4. Smaak af met peper, zout en wat limoensap.

5. Vul er kleine verrines/glaasjes mee tot de helft. Laat opstijven in de koelkast (1 à 2u).

6. Snij de palingfilet in porties.

7. Rasp de rauwe bloemkool.

8. Pureer de avocado samen met de andere ingrediënten voor de avocadocrème.

9. Neem de glaasjes met de mousse van mierikswortel, zet erop de paling, verdeel er de bloemkoolrasp over en enkele dotjes avocadocrème. Werk af met waterkers.



Smakelijk!

Externe video URL

Handige tips

Ontdek handige kooktips om je culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Leer trucs voor bereidingen, smaakcombinaties en keukenhacks om elke maaltijd tot een succes te maken.