Lacroix Beef Bourguignon
Feestmaal

Stracciatella soep

Bereiding
15 minuten
Recept delen Uitprinten

Bereidingswijze

1. Breng de rund fond aan de kook in een kookpot.

2. Klop ondertussen de eieren los in een kom en meng er het Parmezaan poeder en de geraspte kaas, kervel en de peterselie onder.

3. Voeg het mengsel al roerend met een klopper aan de kokende rund fond toe.

4. Haal de klopper uit de soep en laat het ei mengsel stollen.

5. Neem de kookpot van het vuur en breek het gestolde ei mengsel met een spatel.

6. Serveer meteen.



Wijnsuggestie: 

Beste optie hier is bv een iets langer in de fles (of ‘sur lattes’) gerijpte Cremant d’Alsace of de Bourgogne of zelfs een Franciacorta of Blanc de blancs Champagne.

Handige tips

Ontdek handige kooktips om je culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Leer trucs voor bereidingen, smaakcombinaties en keukenhacks om elke maaltijd tot een succes te maken.