Gepubliceerd op Lacroix (https://lacroix.be)

Home > Varkensstoofvlees provençaals

Varkensstoofvlees provençaals

Moeilijkheid

Moeilijk

Smaakprofiel

Aantal personen

4 personen

Bereiding

120 minuten

Bereidingswijze

  • De groenten in schijven snijden.
  • Vlees aanbakken, dan het vlees uit de pot nemen.
  • Uien aanstoven en de paprika en courgette toevoegen.
  • Wat laten uitzweten.
  • De look en de gesneden champignons toevoegen. Vervolgens de blokjes tomaten en de tomatenpuree toevoegen.
  • Vlees terug toevoegen.
  • Overgiet met de kalfsfond [1]. Leng eventueel wat aan met water. Kruid met peper en zout.
  • Zet het deksel op de pot en laat op een zacht vuurtje + 1u40 garen.

Tip: Lekker met rijst.

Ingrediënten

1  
rode paprika
1  
courgette
250 g
Champignons
1 kg
varkensstoofvlees
2  
grote uien
2 teentje(s)
look
   
diepvries tomatenblokjes
   
tomatenpuree
4 dl
Lacroix kalfsfond
   
peper - zout

Bron-URL: https://lacroix.be/nl/recepten/varkensstoofvlees-proven%C3%A7aals

Links
[1] https://lacroix.be/nl/fonds/kalfs