Varkensstoofvlees provençaals

Moeilijkheid
Moeilijk
Smaakprofiel
Aantal personen
4 personen
Bereiding
120 minuten
Bereidingswijze
- De groenten in schijven snijden.
- Vlees aanbakken, dan het vlees uit de pot nemen.
- Uien aanstoven en de paprika en courgette toevoegen.
- Wat laten uitzweten.
- De look en de gesneden champignons toevoegen. Vervolgens de blokjes tomaten en de tomatenpuree toevoegen.
- Vlees terug toevoegen.
- Overgiet met de kalfsfond [1]. Leng eventueel wat aan met water. Kruid met peper en zout.
- Zet het deksel op de pot en laat op een zacht vuurtje + 1u40 garen.
Tip: Lekker met rijst.
Ingrediënten
1
rode paprika 1
courgette 250 g
Champignons 1 kg
varkensstoofvlees 2
grote uien 2 teentje(s)
look 4 dl
Lacroix kalfsfond