Lacroix Beef Bourguignon

Kalfslapje met citroen en salie

Voorbereiding
Leeg
Bereiding
30 minuten
Recept delen Uitprinten

Bereidingswijze

1. Kook de tagliatelli in kokend gezouten water. Laat uitlekken en zet opzij.

2. Bak de kafslapjes in wat olijfolie, en kruid met peper en zout. Neem de kalfslapjes uit de pan en blus de plan met de witte wijn. Laat even inkoken en voeg dan de kalfsfond Lacroix toe.

3. Doe er het sap van een geperste citroen bij en breng aan de kook. Kruid de saus met peper en zout, en monteer met boter. Serveer de kaflslapjes op de pasta, samen met de saus en de in kwartjes gesneden tomaten. Werk af met salie.



Wijnsuggestie:

Hiervoor een gelijkaardige keuze als hiervoor, maar ook een rijpe Sauvignon Blanc wijn uit de Sancerre vergist op vaten zou hier het werk perfect kunnen doen.

Handige tips

Ontdek handige kooktips om je culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Leer trucs voor bereidingen, smaakcombinaties en keukenhacks om elke maaltijd tot een succes te maken.