Lacroix Beef Bourguignon
Wild

Pasta met fazant, witloof en peperkoek

Voorbereiding
Leeg
Bereiding
20 minuten
Recept delen Uitprinten

Bereidingswijze

1. Kook de penne al dente in kokend gezouten water.

2. Snij de fazant in reepjes en het witloof in de lengte in 4.

3. Verhit olijfolie in een wok en kleur de fazant aan en kruid met peper en zout. Haal uit de pan en bawaar.

4. Bak ook het witloof aan en blus met de fond en room. Laat stevig doorkoken en voeg er de fazant aan toe. Kruid bij met peper en zout.

5. Snij de peper koek in blokjes en voeg op het laatste toe aan de saus. Meng de pasta eronder en werk af met kervel.



Smakelijk!

Handige tips

Ontdek handige kooktips om je culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Leer trucs voor bereidingen, smaakcombinaties en keukenhacks om elke maaltijd tot een succes te maken.