Lacroix Beef Bourguignon

Sint-jacobsvruchten met wasabi en sperziebonen

Voorbereiding
Leeg
Bereiding
30 minuten
Recept delen Uitprinten

Bereidingswijze

1. Snij de sperziebonen in kleine sukjes.

2. Blancheer de sperziebonen in kokend gezouten water.

3. Verfris onder koud, stromend water.

4. Snij de prei en Granny Smith zeer fijn.

5. Breng de kreeftenfond aan de kook en los de wasabi hierin op.

6. Breng de fond op smaak met peper en zout en zet hem aan de kant.

7. Bak de Sint-Jacobsvruchten op zeer hoog vuur en breng ze op smaak met peper en zout.

8. Hak het sjalotje fijn en bak het samen met prei in een beetje arachideolie. Breng de groenten op smaak met peper en zout, blus ze met het limoensap en versier ze met de bieslook.

9. Verdeel de groenten over vier borden en leg op elk hoopje groenten een Sint-Jacobsvrucht.

10. Werk af met julienne van Granny Smith en serveer met de kreeften-wasabi-jus.

Handige tips

Ontdek handige kooktips om je culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Leer trucs voor bereidingen, smaakcombinaties en keukenhacks om elke maaltijd tot een succes te maken.