Lacroix Beef Bourguignon
Wild

Stoofpotje van konijn

Bereiding
2 uur 15 minuten
Recept delen Uitprinten

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 170°C. Bebloem de stukken konijn en kruid met peper en zout. Pel en halveer de ui. Pel en snipper de sjalotten. Schil de wortelen en snij in stukken.



2. Smelt de boter en de olie in een stoofpot en bruin het konijn langs alle kanten. Voeg de ui, sjalot, wortel en een snuifje zout toe. Laat 9 minuten stoven.



3. Voeg de tijm, de laurier, de fond en 1 liter water toe. Breng aan de kook en zet de pot dan 1 à 1,5 uur in de oven tot het vlees zacht is.

Handige tips

Ontdek handige kooktips om je culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Leer trucs voor bereidingen, smaakcombinaties en keukenhacks om elke maaltijd tot een succes te maken.