Lacroix Beef Bourguignon
Feestmaal

Varkenswangetjes

Bereiding
2 uur 40 minuten
Recept delen Uitprinten

Bereidingswijze

  • Snijd de varkenswangen in middelgrote stukken.
  •  Bak het vlees in een beetje boter.
  •  Haal het vlees uit de pan.
  •  Snijd de uien in ringen.
  •  Bak deze in een beetje boter in de pan waarin het vlees is gebakken.
  •  Zodra de uien mooi goudbruin zijn, voeg je het vlees weer toe.
  •  Blus af met het bier.
  • Voeg de runderbouillon toe.
  • Smeer de sneden brood in met mosterd en leg deze op het vlees.
  • Doe het deksel op de pan en laat het geheel op een laag vuur koken gedurende 1 uur en 20 minuten.
  • Roer regelmatig om te voorkomen dat het mengsel aan de pan blijft kleven en controleer de gaarheid van het vlees met een vork.
  • Het vlees moet uit elkaar vallen.
  • Bij het serveren, bind de saus eventueel met een beetje in water opgeloste maïzena. Proef en breng op smaak met peper en zout.

Handige tips

Ontdek handige kooktips om je culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Leer trucs voor bereidingen, smaakcombinaties en keukenhacks om elke maaltijd tot een succes te maken.