Lacroix Beef Bourguignon
Feestmaal

Zeebaarsfilet met aardappelmousseline en gestoofde spinazie

Bereiding
45 minuten
Recept delen Uitprinten

Bereidingswijze

  1. Schil de aardappelen en kook ze in de visbouillon. Giet ze af en bewaar het kookvocht.
  2. Maak een puree en meng deze met een deel van het kookvocht en de olijfolie. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Maak de spinazie schoon en stoof in wat olijfolie. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Kook de asperges in gezouten water.
  5. Bak de zeebaarsfilets aan de huidzijde. Breng op smaak met zout en peper.
  6. Serveer de vis op de aardappelmousseline en de groenten.

Handige tips

Ontdek handige kooktips om je culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Leer trucs voor bereidingen, smaakcombinaties en keukenhacks om elke maaltijd tot een succes te maken.