Lacroix Beef Bourguignon
Feestmaal

Chili con carne

Bereiding
35 minuten
Recept delen Uitprinten

Bereidingswijze

  • Snipper de ui fijn en snij de paprika’s in kleine blokjes.
  • Zet een pot met dikke bodem op middel vuur en doe er wat olijfolie in.
  • Bak de ui en paprika voor 3 a 4 minuten. Voeg dan het rundergehakt toe.
  • Bak het gehakt rul in zo’n 3 minuten.
  • Voeg de chilikruiden toe en bak 2 minuten mee.
  • Blus met de runderfond en voeg de tomatenblokjes toe en het cacaopoeder.
  • Spoel de bonen en de maïs af en voeg toe.
  • Laat de chili minimaal 15 minuten pruttelen op zacht vuur. Kruid eventueel nog af met peper en zout.
  • Serveer met rijst en eventueel verse guacamole, koriander en zure room.

Healthy food blogger

Ellen

Handige tips

Ontdek handige kooktips om je culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Leer trucs voor bereidingen, smaakcombinaties en keukenhacks om elke maaltijd tot een succes te maken.