Lacroix Beef Bourguignon
Feestmaal

Dorade in de oven met zomerse groenten

Bereiding
45 minuten
Recept delen Uitprinten

Bereidingswijze

Voor de groenten:

1. Verwarm de oven voor tot 160°.

2. Snij de tomaten, de uien en de courgettes in schijven.

3. Bekleed een ovenschaal met olijfolie en de groenten.

4. Kruid met tijm, laurier, rozemarijn en zout.

5. Overgiet met de witte wijn en de visfond.

6. Leg hierop de dorades.

7. Gaar dit gedurende 45 minuten in een oven op 160°.



Afwerking

1. Schep de vis uit de ovenschaal en fileer deze met 2 lepels.

2. Schep groenten en jus uit de ovenschaal en leg deze in een diep bord.

3. Leg de vis bovenop de groenten.

4. Werk af met de jus en een scheut olijfolie.



TIP: Serveer met getoast ciabattabrood.

Handige tips

Ontdek handige kooktips om je culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Leer trucs voor bereidingen, smaakcombinaties en keukenhacks om elke maaltijd tot een succes te maken.