Lacroix Beef Bourguignon
Feestmaal

Lamsribstuk, raapjes en spliterwtenpuree met munt

Bereiding
55 minuten
Recept delen Uitprinten

Bereidingswijze

1. Giet de spliterwten in een grote kookpot met koud water. Laat met het deksel op de pot gedurende 40 minuten lichtjes sudderen. Giet olijfolie in de kookpot op de afgegoten spliterwten, leg de muntblaadjes erbij, mix dan alles tot een puree door toevoeging van 20 cl groentenfond Lacroix. Breng op smaak.



2. Verwarm de oven voor op 210 °C. Schil de raapjes en snij ze in 4. Plaats de raapjes in een grote schotel en voeg de honing toe samen met de resterende 20 cl groentenfond Lacroix. Plaats het lamsribstuk erbij. Plaats gedurende 30 minuten in de oven.



3. Snij het lamsribstuk en serveer 3 koteletten per persoon, met de spliterwtenpuree.

Handige tips

Ontdek handige kooktips om je culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Leer trucs voor bereidingen, smaakcombinaties en keukenhacks om elke maaltijd tot een succes te maken.