Lacroix Beef Bourguignon
Feestmaal

Reuzengarnaal en couscous met kreeftenfond

Bereiding
20 minuten
Recept delen Uitprinten

Bereidingswijze

De dag voordien:

1. Meng alle ingrediënten voor de marinade.

2. Snij de kumquats in heel dunne plakjes en giet er de marinade over.

3. Pel de scampis en verwijder het darmkanaal. Laat ze in de marinade voor een nacht.



D-Day:

4. Meng de couscous met de fijngesneden paprika en bos-ui, en zet deze net onder met gezouten kokend water. Laat zo wellen en werk af met de rauwe komkommer, munt en koriander.

5. Laat het sinaasappelsap inkoken en voeg er de Lacroix kreeftenfond aan toe. Laat verder inkoken en roer er finaal enkele blokjes koude boter door.

6. Gril de gemarineerde scampi en kumquats kort.

7. Dresseer in het midden van het bord de couscous met de groenten, de scampis en de plakjes kumquat er rond, en werk af met de jus en nog wat extra verse kruiden.

Externe video URL

Handige tips

Ontdek handige kooktips om je culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Leer trucs voor bereidingen, smaakcombinaties en keukenhacks om elke maaltijd tot een succes te maken.