Lacroix Beef Bourguignon
Feestmaal

Tagliatelle met zalm, garnalen en dille

Bereiding
30 minuten
Recept delen Uitprinten

Bereidingswijze

  • Breng de fond samen met de wijn en limoen aan de kook. Verminder het vuur en gaar de zalmfilet 5 minuten in de bekomen bouillon. Haal de zalmfilet uit de kookpot, leg in een kom en giet de bouillon over de zalm.
  • Smelt wat boter in diezelfde kookpot, stoof de champignons gaar en zet opzij.
  • Smelt opnieuw wat boter in diezelfde kookpot en stoof de sjalotten.
  • Voeg vervolgens de bloem toe en roer goed.
  • Voeg pollepel per pollepel de bouillon toe en blijf roeren met een klopper, tot je de gewenste dikte bereikt.
  • Voeg de room en dille toe en kruid met peper en zout.
  • Verwijder indien nodig het vel van de zalm, breek de zalm in stukjes en voeg toe aan de saus samen met de champignons.
  •  Kook de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking.
  • Verdeel de pasta over de borden, schenk wat saus over de pasta en werk af met grijze garnalen en extra dille.

Handige tips

Ontdek handige kooktips om je culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Leer trucs voor bereidingen, smaakcombinaties en keukenhacks om elke maaltijd tot een succes te maken.