Lacroix Beef Bourguignon
Valentijn

Gastrique

temps de Préparation
Vide
Préparation
5 minutes
Partager la recette Imprimer

Préparation

1. Doe de sjalotjes samen met 1/2l witte wijn, 1 dl wijnazijn en het sap van 1 citroen in een ketel.

2. Voeg er 1 potje gevogeltefond en 1 potje kalfsfond bij.

3. Doe ruim dragon bij en ook wat kervel, tijm en een beetje laurier.

4. Laat deze basis voor gastrique tot de helft inkoken en passeer ze daarna door de puntzeef.

5. Laat de gastrique afkoelen en giet de gastrique over in een fles.

6. Je kan de fles met gastrique bewaren op een koele plaats.

Externe video URL

Conseils utiles

Découvrez des astuces culinaires utiles pour améliorer vos compétences en cuisine. Apprenez des astuces pour les préparations, les combinaisons de saveurs et les astuces de cuisine afin de transformer chaque repas en réussite.