Lacroix Beef Bourguignon
Feestmaal

Stoofpotje uit de zee

Bereiding
45 minuten
Recept delen Uitprinten

Bereidingswijze

1. Was al de schelpen grondig.

2. Kook de visfond samen met de wijn, room en limoen.

3. Kook alle groentjes gedurende 2 minuten in deze saus.

4. Voeg alle vis en schelpdieren toe en kruid af met peper en zout.

5. Kook dit tot de schelpen opengaan.

6. Werk af met de gehakte bieslook.



Afwerking:

1. Neem met een grote lepel een royale portie van het stoofpotje uit de pot. Zorg ervoor dat je alle zeevruchten mee hebt en een mooie hoeveelheid van de saus.

2. Overstrooi het geheel met de verse garnaaltjes en de gehakte bieslook.



TIP: lekker met rijst of pasta!

Handige tips

Ontdek handige kooktips om je culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Leer trucs voor bereidingen, smaakcombinaties en keukenhacks om elke maaltijd tot een succes te maken.